© Baykuş Haber

Uluslararası Turizm ve Sanat Festivaline Yıldız Tilbe damga vurdu

ALANYA ULUSLARARASI TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NİN SON GÜNÜNE TÜRK POP MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ SESİ YILDIZ TİLBE DAMGA VURDU

Bu yıl 21. kez düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin son gününe Türk pop müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe damga vurdu. Binlerce kişinin katıldığı konserde Yıldız Tilbe, duygusal ve hareketli şarkılarını seslendirdi.

21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, 2 Haziran'da Yörük Göçü ile başlayarak bir dizi etkinlikle zenginleşti ve dün gerçekleşen programlarla sona erdi. Festival, kültür, sanat ve turizmin bir arada kutlandığı bir etkinlik oldu ve yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra ilçe sakinlerinin de yoğun ilgisini çekti. Son gününde dans gösterileri, sergi gezileri ve yöresel ürünlerin bulunduğu stantların yanı sıra Azerbaycanlı sanatçı Azerin ve Yıldız Tilbe'nin konserleri büyük ilgi gördü.

Türk pop müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe, saat 22.00'deki konseri için hayranları saatler öncesinden alanda yerini aldı. Azerbaycanlı sanatçı Azerin'in konserinin ardından sahneye çıkan Tilbe, unutulmaz bir gece yaşattı ve birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Konserin sonlarına doğru, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Yıldız Tilbe'ye hediyeler takdim edildi. Yücel, Tilbe'ye, "Alanya çok güzellikler gördü ama bugün sizinle ayrı bir güzellik gördü. Festivalin son gününe renk ve güzellik kattınız." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER