© Baykuş Haber

Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Güreş Turnuvası basın toplantısı yapıldı

Başakşehir Spor Kompleksi'nde 21 Haziran-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Güreş Turnuvası'nın basın toplantısı bugün yapıldı. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, turnuvaya katılacak olan tüm sporculara başarılar diledi.

Turnuvanın öncesinde İstanbul'da düzenlenen tanıtım toplantısına Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, Dünya Güreş Birliği (UWW) Delegesi Davor Petanjek, Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ali Kayalı, TGF Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Tuncer, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Zekeriya Arslantürk, Sarıyer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve İstanbul Güreş İl Temsilcisi Cebrail Karakaş, antrenörler ve davetliler katıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, turnuvaya katılacak olan tüm sporculara başarılar dileyerek, güreşin Türkiye için önemini vurguladı. Ayrıca, eski başkanları ve sembol güreşçileri olan Yaşar Doğu, Hamit Kaplan ve Vehbi Emre'nin anısını yaşattı ve Türk güreşinin şanlı tarihini hatırlattı. Başkan Eroğlu, katılan ülkelerin temsilcilerine teşekkürlerini ileterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER