© Baykuş Haber

Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvasının Açılış Töreni yapıldı

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR SPOR KOMPLEKSİ’NDE DÜZENLENEN ULUSLARARASI YAŞAR DOĞU, VEHBİ EMRE VE HAMİT KAPLAN TURNUVASI’NIN AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İstanbul Başakşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası'nın açılış töreni, güreş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Turnuva, 21-25 Haziran tarihleri arasında düzenlendi ve açılış törenine Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Dünya Güreş Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Rodika Maria Yakşi, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, TGF Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu açılış konuşmasında, İstanbul'un önemli bir metropol olduğunu ve böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Türk güreşinin başarılarını gurur kaynağı olarak vurguladı ve turnuvanın başarılı geçmesini diledi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, geçtiğimiz yıllarda Türk güreşinin elde ettiği başarıları anımsayarak, Türk güreşinin uluslararası arenada önemli başarılara imza attığını ifade etti. Federasyon olarak büyük maçları kazanma hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirten Eroğlu, güreşseverlere U17 Dünya Şampiyonası'na katılmaları için davette bulundu ve tüm sporculara başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER