© Baykuş Haber

Ümit Davala ve Nihat Kahveciden final yorumu

Eski futbolcular Ümit Davala ve Nihat Kahveci, UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi düzenlenen Şampiyonlar Festivali'ne katıldı. Davala, finalde çok gollü bir maç beklememediğini belirtirken, Kahveci gönlünün milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'den yana olduğunu ifade etti.

Şampiyonlar Festivali kapsamında Yenikapı'da bulunan Socios.com standını ziyaret eden Ümit Davala, festivalin keyifli bir etkinlik olduğunu söyledi. Davala, ayrıca etkinlikte bir araya geldikleri eski futbolculardan oluşan takımlarla maç oynadıklarını ve bunun keyifli bir deneyim olduğunu paylaştı. Maçın favorisini belirlemekte zorlandığını dile getiren Davala, finalde çok gollü bir maç beklememediğini ve hatta penaltılara gidebileceğini düşündüğünü ifade etti.

Nihat Kahveci ise İstanbul'da gerçekleşen bu büyük finalin heyecanını paylaştı. İnşallah Inter'ın kazanmasını umduğunu belirten Kahveci, City'nin favori olduğunu söyledi. Ancak bol gollü ve heyecanlı bir maç izlemeyi umduğunu dile getiren Kahveci, İstanbul'un tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti. Kahveci, etkinlikte futbolseverlerle maç yaparak keyifli bir gün geçirdiklerini aktardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER