© Baykuş Haber

Ümraniye Belediyesinden yoğun bayram mesaisi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN KURBAN BAYRAMI'NI HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE GEÇİREBİLMESİ İÇİN TÜM EKİPLERİ İLE SAHADA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların huzur ve güven içinde Kurban Bayramı'nı geçirebilmesi için sahada çalışmalarına devam ediyor. Zabıta ve temizlik ekipleri, ilçe genelinde olumsuz durumları engellemek için bayram sonuna kadar görev yapıyor. Ayrıca, belediye ekipleri bağışlanan kurban etlerini kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Ümraniye Belediyesi, Kurban Bayramı için önceden hazırlıklara başladı. Kurbanlıkların ilçeye gelmesiyle birlikte çalışmalar hız kazandı. Hekimbaşı kurban pazarında zabıta, veteriner ve temizlik ekipleri hijyen kurallarına uygun bir şekilde çalıştı.

Belediye, bayramın başlamasıyla birlikte tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, sokaklarda huzuru sağlamak için görev yapıyor ve belirlenen kesim noktaları dışında kesim yapan vatandaşlara müdahale ediyor. Temizlik personeli ise, kurban kesim alanları dahil birçok noktada temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram sonrasına kadar yoğun mesai yapacaklar. Kurban atıklarının düzenli toplanması ve çöp konteynerlerinin yıkama ve dezenfekte işlemleri, kötü koku ve çevre kirliliğini önlemek için gerçekleştiriliyor.

Ümraniye Belediyesi ekipleri ayrıca bağışlanan kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Aşevi çalışanları, ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek bağışları teslim ediyor.

Belediye bünyesindeki 444 9 822 numaralı Çözüm Merkezi de bayram boyunca çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların dilek, talep ve şikayetlerini kayıt altına alan personel, ilgili birimlere hızlıca yönlendirme yapıyor.

Ümraniye Belediyesi'nin sahada yürüttüğü çalışmalar, Kurban Bayramı sonuna kadar devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER