© Baykuş Haber

Ümraniyede otomobile silahlı saldırı: 1 yaralı

ÜMRANİYE’DE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ. SALDIRIDA, OTOMOBİLE ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET EDERKEN, KAÇMAYA ÇALIŞAN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAZA YAPTI. KAZA SONRASINDA SALDIRGANLAR, KOVALADIKLARI SÜRÜCÜYÜ BAŞINA TABANCA KABZASIYLA VURARAK YARALADI.

Ümraniye'de seyir halindeki bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi ve olay büyük bir kovalamacaya dönüştü. Saldırı sırasında otomobile çok sayıda kurşun isabet etti, bu nedenle kaçmaya çalışan sürücü kaza yaptı. Kazanın ardından saldırganlar, kaçmaya çalışan sürücüyü yakalayarak başına tabanca kabzasıyla vurarak yaraladılar.

Olay, Ümraniye Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde 13.00 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, 34 GOC 453 plakalı otomobil seyir halindeyken kendisini takip eden başka bir otomobilden gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Otomobile yapılan saldırı sonucunda çok sayıda kurşun isabet etti ve kaçmaya çalışan sürücü kaza yaptı. Kaza sonrasında saldırganlar, araçtan inen sürücüyü yakalayarak kafasına tabanca kabzasıyla vurdu.

Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza yapan otomobil ise polis ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı başlattı. Tanıklardan biri, olayın görgü tanığı olarak şunları paylaştı: "Biz içeride oturuyorduk, bir ses duyduk ve camdan bakınca beyaz aracın karşı yola fırladığını gördük. Birisinin de aşağı doğru ateş ederek gittiğini gördük. Diğer arabadan kucağında çocuk olan bir kadın indi, beyaz araçtan çıkan birisini görmedik. Silah sesleri fazlalaşınca biz de korktuk ve içeri kaçtık. Dışarı çıktığımızda ise kimse yoktu."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER