© Baykuş Haber

Univar Solutions, Kale Kimyanın satın alımını tamamladı

ABD merkezli şirket Univar Solutions, Kale Kimya'nın satın alım sürecini başarıyla tamamladığını açıkladı. Univar Solutions'ın CEO'su David Jukes, bu satın alımın Türkiye'deki güçlü uzmanlık varlıklarına dayandığını ve daha geniş Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde özel kimyasal dağıtımında lider bir konum elde etme stratejilerini desteklediğini ifade etti.

Univar Solutions'ın Küresel Bileşenler ve Uzmanlık Alanları Başkanı Nick Powell da bu satın alımın, tedarikçi ve müşteri ilişkilerini genişletme, ürün portföyünü geliştirme ve Yaşam Bilimleri ile Endüstriyel Çözümler alanlarındaki hizmetlerini genişletme fırsatları sunduğunu belirtti. Powell, bu adımın, değişen pazar trendleri ve müşterilerin değişen ihtiyaçlarına öncülük etmek için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Kale Kimya'nın CEO'su Birgen Kaleağası Özemre ise Univar Solutions ailesine katıldıkları için heyecan duyduklarını ve bu birleşmenin çalışanları, müşterileri ve tedarikçileri için büyük bir büyüme fırsatı sunduğunu ifade etti. Özemre, Kale Kimya Dağıtım ekibinin Univar Solutions ekibiyle işbirliği yaparak potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı dört gözle beklediklerini ve Kale Bakım kimyasallarını daha geniş bir şekilde üretmeye devam edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER