© Baykuş Haber

Ünlü oyuncu Özgür Özberke maganda şiddeti kamerada

ÜNLÜ OYUNCU ÖZGÜR ÖZBERK, KADIKÖY’DE YAYA GEÇİDİNDEN SÜRATLİ GEÇTİĞİ İÇİN UYARDIĞI SÜRÜCÜ TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Ünlü oyuncu Özgür Özberk, Kadıköy'de yaya geçidinde süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildi. Olayın güvenlik kameralarına yansıdığı anlar sonrasında Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım" ifadeleriyle yaşadığı olayı paylaştı.

Olay, Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi'nde meydana geldi. Özberk, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken hızlı ilerleyen bir sürücüyü uyardığı iddiasıyla darp edildi. Araçtan inen kişi, oyuncuya tekme ve yumruklarla saldırdı. Aldığı darbeler sonucunda yere düşen Özberk'e çevredeki vatandaşlar yardım etti. Saldırgan, olay yerinden kaçarken polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan oyuncu, darp raporu aldı ve saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafında boyunlukla sedyede uzanırken, "Yaya geçidine hızla giren araca 'Kardeşim dikkat etsene' dediğim için darp edildim. Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin. Seviyorum hepinizi" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER