© Baykuş Haber

Ünlü oyuncunun evine bıçaklı saldırı

BENEDİCT CUMBERBATCH VE EŞİ

Ünlü aktör Benedict Cumberbatch'in Londra'daki evine eski aşçısı tarafından gerçekleştirilen üzücü bir olay gündeme geldi. Doctor Strange, The Imitation Game ve The Power of the Dog gibi filmleriyle tanınan Cumberbatch ve ailesi, bıçaklı bir saldırının şokuyla sarsıldılar. Olayın perde arkasında, Benedict Cumberbatch'in Londra'daki evinde geçmiş yıllarda çalışan eski aşçısı olan 35 yaşındaki Jack Bissel bulunuyor.

Saldırgan, balık bıçağıyla Cumberbatch'in evine saldırdı. Bu korkunç anlarda Cumberbatch, eşi Sofia ve 3 çocuğu evde bulunuyordu. Saldırgan, bahçe kapısını tekmeleyerek, "Buraya taşındığınızı biliyorum, umarım eviniz yanar" şeklinde bağırdı. Ardından kapıdaki telefona tükürüp telefonu bıçakla kopardı.

Saldırgan olay yerinden hızla kaçarken, telefon üzerinde bulunan DNA örnekleri sayesinde yakalandı ve gözaltına alındı. Ancak, saldırganın Cumberbatch'i neden hedef aldığına dair herhangi bir açıklama yapmadığı biliniyor.

Saldırgan Jack Bissel, suçunu kabul etti ve Wood Green Crown Mahkemesi'nde yargılandı. Mahkeme, Cumberbatch'in ailesine ve yaşadıkları bölgeye yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı aldı ve ayrıca 310 dolar para cezası verildi. Bu üzücü olay, Cumberbatch ve ailesi için büyük bir travma olmuştur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER