© Baykuş Haber

Ünlü sanatçı New Jerseyde yeniden sahne alacak

GAZİANTEPLİ ÜNLÜ SANATÇI ADNAN ORHAN, 17 HAZİRAN’DA AMERİKA NEW JERSEY'DE AKUSTİK MEKANDA KONSER VEREREK HAYRANLARIYLA BULUŞACAK. DAHA ÖNCE DE AMERİKA’DA KONSER VEREN ADNAN ORHAN, ÜLKEDE İKİNCİ KEZ SAHNE ALACAK.

Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, 17 Haziran tarihinde Amerika'nın New Jersey şehrinde akustik bir mekanda konser vermek üzere hayranlarıyla buluşacak. Daha önce Amerika'da da konserler veren Adnan Orhan, bu sefer ülkede ikinci kez sahneye çıkacak.

Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, düğünlerin gözde ismi olarak Türkiye ve Avrupa'nın dört bir yanında büyük ilgi görüyor. Bu kez Amerika'da sahne alacak olan sanatçı, 17 Haziran'da New Jersey'de hayranlarına akustik bir mekanda konser sunacak. Amerika'da daha önce de konserler veren Adnan Orhan, ikinci kez sahneye çıkarak hem Türk hem de Amerikalı dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kendisiyle ilgili konuşan Adnan Orhan, "17 Haziran'da Amerika'nın New Jersey şehrinde akustik bir mekanda çok özel bir konser gerçekleştireceğiz. Amerika'da yaşayan Türkler ve Amerikalılar için unutulmaz bir gece olacak. Bu konser, hem bize ilgi gösterenleri eğlendirecek hem de bizim için keyifli bir deneyim olacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER