© Baykuş Haber

URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışmasında MBA Okulları öğrencilerinden rekor başarı

ÖĞRENCİLERİN FARKLI BRANŞ ALANLARINDA DERİN VE SAĞLAM MODERN BİLGİNİN OLUŞUMUNA KATKIDA BULUNAN URFODU ULUSLARARASI BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NA KATILIM SAĞLAYAN 686 MBA OKULLARI ÖĞRENCİSİ REKOR BİR BAŞARI ELDE ETTİ.

URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması'na katılan 686 MBA Okulları öğrencisi, farklı branşlarda derin ve sağlam modern bilgi oluşturma konusunda büyük bir başarı elde etti. Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, İngilizce ve Coğrafya alanlarında yarışan öğrenciler arasında 29 öğrenci Başarı Madalyası ve 1. Derece Diploma kazandı. Ayrıca 154 öğrenci 2. Derece Diploma, 241 öğrenci 3. Derece Diploma ve 686 öğrenci katılım diploması elde etti.

MBA Okulları öğrencileri, URFODU başarıları ile standart dışı problemleri çözme yeteneklerini geliştirerek bilimsel araştırmalarda uluslararası bir platformda deneyim kazandılar. MBA Okulları CEO'su Ayfer Batı, öğrencilerin URFODU Yarışması sayesinde öğrenen kimliklerine olumlu katkı sağladığını belirtti ve öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER