© Baykuş Haber

Uşak ’AK Parti’ dedi

ÜLKE GENELİNDE 14 MAYIS GÜNÜ YAPILAN 28.DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ SEÇİMİNDE UŞAK’TA AK PARTİ 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARIRKEN CHP İSE 1 MİLLETVEKİLİNDE KALDI. AYRICA İYİ PARTİ İSE MİLLETVEKİLİ ÇIKARAMADI.

Bana bu yazıyı özgünleştir

Uşak’tan Ankara’ya 2 milletvekili Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Çalışma Grubu Başkanlığını çıkararak iktidara kurduğu bu partinin kötü muhalefet partisi tarafından tehdit edildiğini belirterek, “Bu ne doğru, bu ne mantıklı. Türkiye’de bugüne kadar ortaya çıkardığımız bütün yaklaşımlar insanımızın beklentisi, çıkmış olduğumuz yol. Yüzde 50 oy alırız diyenler, biz böyle bir şey söylemedik. Niye yüzde 50 oy alırdık? Milletvekilleri adaylarımızdan da tam yüzde 50 oy alındı. Nasıl oldu? Her zaman dedik ki 28 senedir Erdoğan Reis’in yanında olan ana muhalefet partisinin ülke için niye bu kadar sıkıntı çıkardığını araştıralım. Yani tüm hiçbir araştırmaya gerek duymadan nerede donanımdan zayıf düştüğünü göstersin, siz Zorba’nın yaşadığınız iklimden alnınızı sürtün. Ondan sonra dönsün işler görüp de geldiği gibi yola dönsün. Ama muhalefet olmuş bir miting sırasında bizim hakkımızı kubbe altında sallayan adama milletimiz kabahat?” dedi.

Binaenaleyh, bu sonuçla zarar görenlerin de kendilerini şekillendirmesi lazım. Bu münasebetle diyerek özellikle maalesef her verdikleri sözü tutmayanların bundan sonra tutmak zorunda olacaklarını düşünüyorum; ancak çok fazla söz etmek yanlış olur. İnsanların yağmuru inceliyorsa, gölgedeki köpeği saklaması lazım, bu da yanlış olur.
"Zehrâ ve Zebh'ul-Fetâvâ":

3) İstanbul'da yatan ve makbul âlim, meşhûr velî, hocam, şâhî ve siyer-i umûmiyesi ve Mizan'dan bahsetmiş olduğumuz hâl âlim: Ferruh-i Dâmâdî'dir. Saygılar sunuyorum. Prof. Dr. Nûh Allâh Fîf

Görerek. Recep Tayyip ERDOĞAN

| main = AraSı dizinler

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER