© Baykuş Haber

Uşak Belediyesi çocukların tatiline değer katıyor

UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN, ŞEHİRDEKİ ÇOCUKLARIN SPORLA DOLU BİR YAZ TATİLİ GEÇİREREK YENİ HOBİLER EDİNMESİ İÇİN ÜCRETLİ OLARAK DÜZENLEYECEĞİ YAZ SPOR OKULLARI’NDA KAYITLAR BAŞLADI.

Uşak Belediyesi, çocukların yaz tatilini sporla dolu ve keyifli bir şekilde geçirebilmeleri için ücretli Yaz Spor Okulları düzenliyor. Kayıtların başladığı bu etkinlikte, Temmuz ve Ağustos aylarında iki dönemde toplamda birçok farklı spor branşında kurslar sunulacak.

Bugüne kadar binlerce öğrenciye spor eğitimi verilen Yaz Spor Okulları'nda, çocuklar birçok farklı spor dalını deneme fırsatı bulacaklar. Basketbol, futbol, voleybol, okçuluk, motospor, cimnastik, yüzme, go-kart, binicilik ve kickboks gibi pek çok spor dalı, katılımcılara sunulan seçenekler arasında bulunuyor.

Yaz Spor Okulları'nın birinci dönemi 3 Temmuz'da başlayacak ve ikinci dönem için başvurular şimdiden alınmaya başlandı. Kayıtlar sırasında ödemeler sadece kredi kartı ile kabul edilecek. Daha fazla bilgi almak için ise 0534 792 14 11 numaralı telefon aranabilir.

Kursların yaş aralıkları şu şekildedir:
- Yüzme Kursu: 6-14 yaş arası
- Futbol Kursu: 5-14 yaş arası
- Okçuluk ve Binicilik Kursu: 8-14 yaş arası
- Basketbol Kursu: 7-14 yaş arası
- Voleybol Kursu: 7-14 yaş arası
- Motospor ve Go-Kart Kursu: 7-14 yaş arası
- Cimnastik Kursu: 5-14 yaş arası
- Kickboks Kursu: 7-14 yaş arası

Kayıt işlemleri Uşak Belediyesi Kapalı Spor Salonu (Eski Öğretmen Evi yanı), Huzurkent Altyapı Tesisleri (At Çiftliği karşısı), ve At Çiftliği Kemankeş'te gerçekleştirilecektir. Spor dolu bir yaz tatili için gençlerin bu fırsatı değerlendirmeleri önerilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER