© Baykuş Haber

Uşakın Eğlenceli Sözlüğüm projesine ödül

UŞAKLI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİN KENDİ ELLERİYLE YAPIŞ OLDUĞU VE DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE GÖNDERDİKLERİ İNGİLİZCE SÖZLÜKLER, EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER FİNALİ’NDE 322 PROJE ARASINDA ÖDÜL ALDI.

Uşak'taki ilkokul öğrencileri, kendi emekleriyle hazırladıkları İngilizce sözlükleri deprem bölgesindeki öğrencilere göndererek Eğitimde İyi Örnekler Finali'nde ödül kazandılar.

Uşak'ta bulunan Mehmetçik İlk Okulu'nun ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan "My Funny Dictionary" (Eğlenceli Sözlüğüm) Projesi, İngilizce öğretmeni Derya Ebru Keleş tarafından yürütüldü. Proje, Uşak Valiliği'nin himayesinde gerçekleştirilen İZ-GE (Eğitim Öğretim Süreçlerini İzleme ve Geliştirme) Projesi kapsamında değerlendirildi ve 322 proje arasından ödül kazandı.

Ödül töreni, UTSO Konferans Salonu'nda düzenlendi ve projenin koordinatörü olan Mehmetçik İlkokulu İngilizce Öğretmeni Derya Ebru Keleş, Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Çalışmalar kategorisinde ödül aldı. Eğlenceli Sözlüğüm Projesi kapsamında hazırlanan el yapımı sözlükler, deprem bölgesindeki bir okulda eğitim gören arkadaşlarına moral vermek amacıyla gönderilmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER