© Baykuş Haber

Uşakın şampiyon kızları 2. Lige yükseldi

UŞAK 64 BELEDİYE GENÇLİK SPOR KADIN FUTBOL TAKIMI, 3. LİG FİNALİNDEN GALİBİYETLE ÇIKARAK 2. LİGE YÜKSELDİ. BU GALİBİYETİN UŞAK İÇİN BÜYÜK BİR GURUR OLDUĞUNU İFADE EDEN UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN, KADIN SPORCULARI TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ.

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak 3. Lig finalini kazanarak 2. Lig'e yükseldi. Bu önemli başarıdan dolayı Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kadın futbolcuları telefonla arayarak tebrik etti.

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 3. Lig'deki playoff dahil 9 maçı da galibiyetle tamamlayarak namağlup bir şekilde şampiyon oldu. Toplamda 54 gol atan takım, son maçta Karabük Gençlerbirliği Spor Kadın Futbol Takımı'nı 2-0 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bu büyük başarıya imza atan kadın sporcuları telefonla arayarak tebrik etti. Başkan Çakın, Uşak için gurur verici olan bu galibiyetin ardından bundan sonraki müsabakalarda da aynı başarıyı hedeflediklerini ifade etti.

Ayrıca, Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımını Eskişehir'deki maçları için desteklemeye giden Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, kadın sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bu büyük coşkuyu Uşak'a yaşattıkları için kulübü ve teknik ekibi öven Kahraman, gelecekteki başarıların daha da artacağına inandıklarını söyledi.

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını 2. Lig sezon açılışında Eylül ayında alacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER