© Baykuş Haber

Uşakta yaz okulları başladı

UŞAK BELEDİYESİ TARAFINDAN, ÇOCUKLARIN DAHA VERİMLİ BİR YAZ GEÇİRMELERİ ADINA HAYATA GEÇİRİLEN VE UŞAKLI VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK BEĞENİYLE KARŞILANAN “YAZ OKULLARI” VERİLEN İLK DERSLE BİRLİKTE BAŞLADI.

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okulları, çocukların daha verimli bir yaz tatili geçirmelerini amaçlayarak başladı ve Uşaklı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Uşak Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu tarafından organize edilen Yaz Okulu ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yaz Spor Okulları, ilk dersleri ile farklı yaş gruplarındaki çocukları bir araya getirdi. Bu yaz okulları, her yıl düzenlenerek birçok çocuğa yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sunmanın yanı sıra dini ve manevi değerleri de öğretmeyi amaçlıyor.

Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen Yaz Okulu'na toplamda 4 Bin 500 öğrenci katıldı. Bu yaz okulunda çocuklar, Basketbol, Futbol, Yüzme gibi spor aktivitelerinin yanı sıra Sinema ve Tiyatro gösterileri izleyerek kültürel anlamda da gelişim sağlama fırsatı buluyorlar. Aynı zamanda Kuran-ı Kerim, Ahlak Eğitimi, Siyer Dersleri, Akaid, Kelam, İlmihal ve Adab-ı Muaşeret gibi birçok eğitim de sunuluyor.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ise yaklaşık 850 öğrenciye spor kursları veriyor. Bu kurslar aracılığıyla öğrenciler, Voleybol, Futbol, Basketbol, Cimnastik, Kick Boks, Yüzme, Binicilik ve Okçuluk gibi farklı spor dallarında eğitim alarak yaz tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirme fırsatı elde ediyorlar.

İkinci dönem kurslarının 31 Temmuz'da başlayacağı ve kayıtların devam ettiği belirtiliyor. Bu yaz okulları, çocukların yeni hobiler edinmelerine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmalarına olanak sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER