© Baykuş Haber

Üsküdar konserlerle Yaza merhaba dedi

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği "Yaza Merhaba Konseri"nde, vatandaşlar yazın keyfini doyasıya çıkardı. Gençlerin katılımının yoğun olduğu etkinlikte müzik ve eğlence dolu anlar yaşandı.

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu keyifli etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı, özellikle gençler coşkulu bir şekilde eğlendi. Konserde Köfn, Manga ve Hey Douglas gibi sanatçılar sahne aldı ve gençler yaz sezonuna coşkuyla giriş yaptılar.

Etkinliğe katılan gençler, Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediler. Bekir Çoban, "Şu anda çok mutluyuz. Belediyemizden bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" dedi. Hamza Yörüklü ise "Üsküdar Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Böyle etkinliklerin yaz boyu devam etmesini istiyoruz. Herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu. Etkinliği takip eden Gizem Uslu da "Gerçekten çok mutlu oldum. Üsküdar Belediyesinin bu konser etkinlikleri beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER