© Baykuş Haber

ÜYEPli öğrencilerin mezuniyet sevinci

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÜSTÜN ZEKÂLILARIN EĞİTİMİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN KURULAN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÜSTÜN YETENEKLİLER EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÜYEP) TARAFINDAN DÜZENLENEN 2022-2023 ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ KONFERANS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜYEP), 2022-2023 Öğretim Yılı mezuniyet töreninde öğrencilerin mezuniyet sevincine tanıklık etti. Mezuniyet töreni, Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlendi ve birçok önemli isim katıldı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Handan Deveci, ÜYEP Eski kurucu Müdürü Prof. Dr. Uğur Sak ve ÜYEP Müdürü Doç. Dr. Fatih Karabacak gibi isimler, törene katılarak öğrencilerin bu özel gününü paylaştılar.

Rektör Erdal, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Üstün Yetenekliler Eğitim Programı'ndan mezun olan öğrencilerin başarılarına vurgu yaparak, mezuniyetin sadece bir ayrılık değil, yeni bir başlangıç olduğunu ifade etti. Öğrencilere her zaman destek olacaklarını ve başarılarını gururla takip edeceklerini belirtti.

ÜYEP Müdürü Doç. Dr. Fatih Karabacak da mezuniyeti tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, ÜYEP'in verdiği eğitimin önemine değindi. Öğrencilerin fedakarca çalışarak bu başarıya ulaştıklarını ve yeni eğitim basamağında da başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Mezuniyet töreninde, ÜYEP'ten ayrılacak olan akademisyenlere plaketler verildi ve mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezun öğrenciler, ÜYEP'in eğitim ve rehberliği sayesinde kendilerini geliştirerek yeni bir hayatın kapılarını araladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER