© Baykuş Haber

Uyuşturucu bakın nereden çıktı

UYUŞTURUCU MADDENİN ALATURKA TUVALETİN İÇİNDEN ÇIKTIĞI ANLAR DİKKAT ÇEKTİ.

Sakarya'da polis ekipleri tarafından bir ay içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, kilolarca uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 300 bin lira ele geçirilirken, 265 şüpheli yakalandı. Polis ekiplerinin operasyonları sırasında dikkat çeken anlardan biri ise uyuşturucu maddenin alaturka tuvaletin içinden çıkması oldu.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ve ticaretinin önlenmesi amacıyla şehir genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, Mayıs ayı içinde polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonlarında 265 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin araçlarında, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise 6 kilo 837 gram metamfetamin, 6 kilo 168 gram skunk, 2 kilo 852 gram sentetik uyuşturucu, 1 kilogram esrar, 588 kök Hint keneviri bitkisi, 169 adet uyuşturucu hap, 131 gram eroin, 4 hassas terazi, 4 ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 300 bin lira ele geçirildi.

Operasyonlar sırasında dikkat çeken bir detay ise uyuşturucu maddenin alaturka tuvaletin içinden çıkarılması oldu. Polis ekipleri, bu operasyonlarla uyuşturucu madde ticaretine ve dağıtımına yönelik önemli bir darbe vurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER