© Baykuş Haber

Uyuşturucu operasyonunda annenin isyanı; Sonunda rahat ettin mi annem

Soner HASIRCIOĞLU - Delil ATAK - Kasım AKDAĞ /İSTANBUL, (DHA) - İSTANBUL’da uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 71 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Pendik’te annenin oğluna isyanı kameraya yansıdı. Anne, gözaltına alınan oğluna ”Sonunda rahat ettin mi annem” diye sitemde bulundu.

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlar, Pendik'te annenin oğluna yaptığı sitemle dikkat çekti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar için harekete geçti. Toplam 87 kişinin hedeflendiği operasyonlarda şu ana kadar 71 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında yaşanan ilginç anlardan biri, Pendik'te bulunan bir apartmandaki bir dairede yaşandı.

Polis, aranan şüpheliyi bulamayınca oğlunun annesini arayarak evine çağırmasını istedi. Anne, telefonla oğlunu eve davet etti ve polis, şüphelinin eve gelmesini beklemeye başladı. Şüpheli geldiğinde ise polis tarafından apartmanın önünde gözaltına alındı. Eve gelen şüpheliye annesi büyük bir sitemde bulundu ve "Sonunda rahat ettin mi annem" diyerek tepkisini gösterdi. Şüpheli şaşkın bir şekilde annesine ne olduğunu sorduğunda, annesi ağlayarak cevapladı.

Diğer bir adres ise Bağcılar'ın Çınar Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katıydı. Operasyona özel harekat polisleri ve narkotik polis köpeği de katıldı. Gözaltına alınanlar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER