© Baykuş Haber

Uyuşturucu sattığını iddia ettikleri kişi ile arkadaşını sokakta darbettiler; o anlar kamerada

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde 20 kişilik grup, uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia ettikleri C.A. (47) ile yanında bulunan arkadaşını sokak ortasında darbetti. C.A. hastaneye kaldırılırken, yanındaki arkadaşı kaçtı. Olay anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olay, şehirde 20 kişilik bir grubun, uyuşturucu satıcısı olduğunu düşündükleri C.A. (47) ve yanındaki arkadaşıyla sokak ortasında karşılaşmasıyla başladı. C.A.'nın iddia edilen uyuşturucu satıcısı olduğu söylentileri üzerine grup, Yeşilçayır Caddesi'nde buluştu. Sokak ortasında meydana gelen olayda C.A., grubun saldırısına uğradı ve yaralandı. Yanındaki arkadaşı ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve görüntülerde C.A.'nın grup tarafından darbedilmesi ve arkadaşının kaçması yer alıyor. Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralı C.A. tedavi edilmek üzere İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER