© Baykuş Haber

Uyuşturucu tacirine jandarma darbesi: 1 tutuklama

AKSARAY’DA UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİNİN İKAMETİNE YAPILAN OPERASYONDA ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDELER, KURUSIKI TABANCALAR VE NAKİT PARA ELE GEÇİRİLDİ. ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Aksaray'da uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda çeşitli uyuşturucu maddeler, kurusıkı tabancalar ve nakit para ele geçirildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştıkları bir şüpheliyi takibe aldı. Şüphelinin izlenmesinin ardından yapılan operasyonda, T.D. isimli şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

Şüphelinin ikametinde ve aracında yapılan aramalarda ise 650 gram sentetik cannabinoid bonzai maddesi, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet bıçak ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8,165 TL nakit para bulundu. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Bu operasyon, uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen önemli bir adım olarak kayda geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER