© Baykuş Haber

Uyuşturucu tacirleri suçüstü yakalanarak tutuklandı

POLİS VE JANDARMA NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE EKİPLERİNİN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI KOORDİNESİNDE YAPTIĞI OPERASYONLARDA 4 KİŞİ ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDELERLE YAKALANDI.

Düzce genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik polis ve jandarma tarafından yürütülen operasyonlar devam ediyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda Gümüşova ve Cumayeri ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen M.Ş. (47), F.S. (26), R.F. (28) ve S.B. (31) isimli 4 kişi yakalandı.

Uyuşturucu ticareti şüphelisi şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise 1 gram metamfetamin, 1 gram esrar, 1 gram bonzai, boyları 2 ile 12 cm arasında değişen 24 kök kenevir bitkisi, 3 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 adet hassas terazi ve 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alındıktan sonra Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İşlemleri tamamlanan 3 şüpheli Düzce Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüphelinin işlemleri ise devam ediyor. Uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında operasyonların sürdüğü belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER