© Baykuş Haber

Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı, Umreye giderken yakalandım dedi

SAMSUN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINARAK ADLİYEYE SEVK EDİLEN 7 KİŞİDEN 4'Ü MAHKEMECE TUTUKLANIRKEN, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖTÜRÜLEN ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN UMREYE GİDERKEN YAKALANDIĞINI SÖYLEMESİ DİKKAT ÇEKTİ.

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü mahkeme tarafından tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden biri ise şaşırtıcı bir iddiada bulunarak 'umreye gitmek üzereyken yakalandığını' söyledi. İşte özgünleştirilmiş metin:

Samsun'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyon sonucunda 7 kişi gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edildi. Yapılan operasyonlar ve aramalarda toplamda 897,34 gram metamfetamin, 2 bin 936 adet extacy hap, 1698 kapsül sentetik ecza, 46,08 gram esrar, 41,84 gram sentetik kannabinoid, 9 gram MDMA, 2 hassas terazi, 171 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat, 8 ruhsatsız tabanca, 380 tabanca fişeği, 7 tüfek ve 57 tüfek kartuşu, 1 kuru sıkı tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 193 bin 270 TL nakit para ele geçirildi.

Operasyon sonucunda C.M., Y. M., F.K., İ. A., Y.G., E.M. ve O.G. isimli şahıslar gözaltına alındı ve sorguları tamamlandıktan sonra Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. C.M., Y.G. ve O.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Cengiz M., Yavuzhan M., İrfan A. ve Furkan K. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Cengiz M., adliye koridorunda dikkat çeken bir iddiada bulundu ve bastonuyla yürürken, "Umreye gitmek üzereyken yakalandım. Beni havalimanından aldılar. Allah'ın adaleti var" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER