© Baykuş Haber

Uyuşturucudan 5 yıl hapis cezası bulunan şahıs uyuşturucuyla yakalandı

SAMSUN'DA HAKKINDA UYUŞTURUCU SUÇUNDAN KESİNLEŞMİŞ 5 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN BİR KİŞİ JANDARMA TARAFINDAN UYUŞTURUCU VE SİLAHLA YAKALANDI.

Samsun'da, daha önce uyuşturucu suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmış bir kişi, jandarma tarafından uyuşturucu ve silahla yakalandı.

Olay, Uzgur Mahallesi'nde gerçekleşti. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, JASAT ekipleri ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, E.G. isimli kişinin uyuşturucu ticareti yaptığına dair istihbarat aldı. Bunun üzerine E.G.'nin evine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda, 279 adet sentetik ecza, 2 adet ecstasy, 1 adet 9 mm çaplı tabanca ve şarjörü, 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca ve şarjörü, 20 adet 9 mm çaplı tabanca fişeği, 7 adet 7.65 mm çaplı tabanca fişeği ve 1 adet av tüfeği bulundu. Ayrıca E.G.'nin uyuşturucu madde suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezasının olduğu belirlendi.

E.G. gözaltına alındıktan sonra Samsun Adliyesine sevk edildi ve tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER