© Baykuş Haber

Uzun süredir beklediği Togga kavuştu, çifte bayram yaşadı

TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİ TOGG İÇİN ÇEKİLİŞE KATILAN VE KAZANAN HATİCE ORHAN, UZUN SÜREDİR GELMESİNİ BEKLEDİĞİ ARACINA BAYRAMDA KAVUŞTU. ADETA ÇİFTE BAYRAM YAŞAYAN ORHAN, “ARACIMIZI UZUN SÜRE BEKLEDİK ALDIĞIMIZ ZAMAN DA TAM ARİFE GÜNÜNE DENK GELDİ. ÇİFTE BAYRAM YAŞAMIŞ GİBİ OLDUK “ DEDİ.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için çekilişe katılan ve kazanan Hatice Orhan, uzun süredir beklediği aracına bayramda kavuştu. Adeta çifte bayram yaşayan Orhan, "Aracımızı uzun süre bekledik aldığımız zaman da tam arife gününe denk geldi. Çifte bayram yaşamış gibi olduk" dedi.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan Hatice Orhan, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için düzenlenen çekilişe katıldı ve şanslı bir şekilde aracın sahibi oldu. Aracını teslim almak için uzun bir süre bekleyen Orhan, Kurban Bayramı arifesinde aracına kavuştu. Bu anı "çifte bayram" olarak değerlendiren Orhan, TOGG'a gösterilen yoğun ilginin trafikteki diğer sürücüler tarafından da fark edildiğini ve sık sık fotoğraf çektirmek isteyenlerin kendilerini durdurduğunu ifade etti.

Aracının özelliklerine de değinen Hatice Orhan, TOGG'un elektrikli oluşunu, yol tutuşunu ve hızlanmasını övdü. Ayrıca aracın 360 derece kamerası ve otomatik park özelliği gibi teknolojik özelliklerine de vurgu yaptı. Aracın tedarik konusundaki sorulara da yanıt veren Orhan, TOGG'un parça tedariki konusunda herhangi bir problem yaşanmayacağını belirtti.

TOGG'un henüz az sayıda bulunduğunu ve insanların bu nedenle büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Orhan, araçlarını görenlerin kameralarını çıkartarak çekim yapmaya başladıklarını ve özellikle çocukların heyecanla aracı tanıdığını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER