© Baykuş Haber

Vali Akbıyık halkın sorun ve taleplerini dinledi

HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, ÇARŞI MERKEZİNDEKİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kent merkezindeki vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Hakkari'nin en uzun süre görev yapan valilerinden biri olarak bilinen Vali İdris Akbıyık, halkın taleplerini dikkate alarak çalışmalarına devam ediyor. İl merkezi başta olmak üzere çevre ilçeler, köyler ve mezraları ziyaret eden Vali Akbıyık, şehit aileleri ve diğer ailelerin evlerine misafir oluyor. Cuma namazlarının ardından yerel halkla buluşarak onlara sıcak yaklaşımlarda bulunan Vali Akbıyık, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve not alıyor. Eğitime büyük önem veren Vali Akbıyık, çocuklara kitaplar ve hediyeler vererek onları teşvik ediyor.

Vali Akbıyık'ın samimi ve içten yaklaşımının yöre halkı tarafından takdir edildiğini ifade eden vatandaşlar, onun halkla iç içe olmasının ve insanlara duyduğu sevginin memnuniyetle karşılandığını belirtiyor. Vatandaşlar, Vali Akbıyık'ın farklı bir kişilik sergilediğini ve insanlara olan sevgisinin kendilerine heyecan verdiğini dile getiriyorlar. Vali Akbıyık'ın ev ziyaretlerine katılması, cenaze ve düğün törenlerine katılması, vatandaşları kucaklaması ve çocuklarla ilgilenerek kitaplar ve oyuncaklar hediye etmesi, devletin bir temsilcisi olarak halkla kurduğu olumlu diyalogla öne çıkmasını sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER