© Baykuş Haber

Vali Akbıyıktan minik kıza ziyaret

HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, YEDİĞİ YİYECEĞİN NEFES BORUSUNA KAÇMASI SONUCUNDA VÜCUDUNDA KALICI HASAR OLUŞAN CEVAHİR MUKADDES AKAR'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cevahir Mukaddes Akar adlı genç kızın yaşadığı talihsiz olay sonucu vücudunda kalıcı hasar oluştuğu haberini alarak ailenin yanına ziyarette bulundu.

Vali Akbıyık, yemek yerken yaşanan talihsiz olayın ardından kalıcı hasar oluşan Cevahir Mukaddes Akar'ın ailesini ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Aileye her türlü yardım ve destek sağlama konusundaki kararlılığını ifade eden Vali Akbıyık, ailenin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.

Akar ailesi, Vali Akbıyık'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyaret sırasında Vali Akbıyık'a İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya ile SYDV Müdürü Sait Abdullahoğlu da eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER