© Baykuş Haber

Vali Aydoğdu ile Milletvekili Karaman Ankarada temaslarda bulundu

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU İLE AK PARTİ ERZİNCAN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'I MAKAMINDA ZİYARET EDEREK DEVAM EDEN PROJELERİ GÖRÜŞTÜLER

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ağırlayarak şehirde devam eden projeleri ele aldılar.

Ziyaret hakkında konuşan Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, şunları ifade etti: "Bakanlarımız ile iletişimimiz devam ediyor. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek, Erzincan'da inşası süren ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Kendilerine projelere verdikleri destek ve gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum. Devam eden projeler arasında; Ergan Dağı Oteli, Çayırlı Gençlik Merkezi, Erzincan merkezdeki 1000 kişilik spor salonu projeleri gibi konuları ele aldık."

Ayrıca planlanan projelerin de görüşüldüğünü belirten Karaman, "Planlarımız arasında Atlı Safari ve Binicilik, Off Road ve Motokros, Yamaç Paraşütü, Kano ve Rafting, Açık Halı Sahalar, Tercan Gençlik Merkezi gibi projeler bulunuyor. Bakanımıza nazik misafirperverlikleri ve projelere verdikleri destek için teşekkür ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER