© Baykuş Haber

Vali Bakanın ilk ziyareti şehit ailesine ve esnafa

AMASYA’NIN YENİ VALİSİ ÖNDER BAKAN, GÖREVE BAŞLAMASININ ERTESİ GÜNÜ ŞEHİT YÜZBAŞI ALPER KALEM’İN AİLESİNİ ZİYARET EDEREK HAYIR DUALARINI ALDI. AİLENİN YAŞADIĞI İHSANİYE MAHALLESİ’NDE ESNAFLARI DA DOLAŞAN VALİ BAKAN, KIRAATHANEDE İKRAM EDİLEN ÇAYDAN İÇİP VATANDAŞI DİNLEDİ.

Amasya’nın yeni valisi Önder Bakan, göreve başlamasının ertesi günü Şehit Yüzbaşı Alper Kalem’in ailesini ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Ailenin yaşadığı İhsaniye Mahallesi’nde esnafları da dolaşan Vali Bakan, kıraathanede ikram edilen çaydan içip vatandaşı dinledi.


Eşi Elif Bakan’ın da yer aldığı şehit ailesi ziyaretinde şehidin babası Mehmet Ali Kalem ve annesi Sevim Kalem’in hayır dualarını alan Önder Bakan, “Şehit ailelerimiz başımızın tacı. Vatanımız için can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.


İhsaniye Mahallesi’nde kendisine görevinde başarılar dileyen esnaf ve vatandaşlarla da görüşen Bakan, “Selam verdiğimiz her esnafımız ile vatandaşımızın samimi yaklaşımları bizleri ayrıca mutlu etti. Sohbetlerimizde Amasya’mız temel gündemimiz olurken vatandaşlarımızın çay ikramı da bu sıcak ve samimi atmosfere ayrı bir lezzet kattı. Nazik misafirperverlikleri için hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER