© Baykuş Haber

Vali Çiçekten Develiye ziyaret

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, YARDIMCILARI ŞENOL ESMER VE ABDULLAH KALKAN İLE BİRLİKTE DEVELİ İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yardımcıları Şenol Esmer ve Abdullah Kalkan ile birlikte Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Çiçek, Develi İlçe Kaymakamı Enes Emircan Buyuran, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve kurum amirleriyle görüşerek istişarelerde bulundu. Turizm potansiyelini değerlendirmek için Develi'deki projeleri ele aldılar.

Vali Çiçek, Sindelhöyük Mahallesi'nde Balık Evi, kamış ve hasır üretimhanesi, Soysallı Mahallesi'nde Büyüleğen Mevki, Sarıca Mahallesi'nde çilek bahçesi ve Yukarı Develi Mahallesi'nde Sivasitti Hatun Cami ve Çamlık Mesire Alanı'nı ziyaret edip incelemelerde bulundu. Develi'nin turistik potansiyelini harekete geçirme konusunda İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile fikir alışverişinde bulundu.

Vali Gökmen Çiçek, Develi'nin doğal güzellikleri, kültürel ve tarihi zenginlikleri ile turistik bir cazibe merkezi haline gelmesi için projeler üreteceklerini ve destekleyeceklerini belirtti. Ayrıca, Develi'nin Erciyes ve Kapadokya gibi turistik bölgelere yakınlığının büyük bir avantaj olduğunu vurguladı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da Vali Çiçek'e teşekkür ederek, Develi'nin turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER