© Baykuş Haber

Vali Çiftçi: Hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacağız

GÖREVE BAŞLADIĞI GÜNDEN BU YANA YOĞUN BİR PROGRAMI TAKİP EDEN ERZURUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, İLÇE ZİYARETLERİNİN İLKİNİ OLTU'YA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, göreve başladığı günden bu yana yoğun bir programı takip ederek ilçe ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini Oltu ilçesine gerçekleştiren Vali Çiftçi, Oltu OSB müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Vali Çiftçi, devraldığı hizmeti daha ileriye taşıma arzusuyla çalıştıklarını ifade etti.

Ziyarete başlarken Oltu'da vefat eden Vali Yücel Yavuz'u rahmetle anarak sözlerine başlayan Vali Çiftçi, Oltu ilçesini ziyaret etmeye gelmişken eski bir mesai arkadaşını anmak istediğini belirtti ve rahmet diledi.

Vali Çiftçi, "Bugün ilk ziyareti Oltu’ya yapmamızın sebebi, Oltu OSB’nin müteşebbis heyeti ve yönetim kuruluna başkanlık ediyor olmamızdır. Müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğümüzden dolayı burada Okay Bey’den devraldığımız hizmeti kaldığımız yerden; hizmet bayrağını biz de elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar daha ileri noktalara taşıma arzusundayız. Bugün inşallah yönetim kurulu toplantısını gerçekleştireceğiz. Altyapı ile ilgili yapmamız gereken işler var, heyeti oluştururken de özellikle Organize Sanayi Bölgemizle ilgili yapılacak olan hizmetler içinde sorumlu bölge müdürlerimizi de buraya davet ettim. Gerekli incelemeleri tekrar yapacağız, elimizden geldiği kadar eksikleri tamamlamaya gayret edeceğiz" dedi.

Vali Çiftçi, toplantı sonrasında Oltu'da bulunan 2. OSB alanında incelemelerde bulundu. Bu sırada yurtlarla ilgili de bilgi veren Vali Çiftçi, Kredi Yurtlar Kurumu'na kapasitenin üzerinde bir başvuru olduğunu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak yurt meselesini çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Belediye Başkanı Necmettin Taşçı ve bölge-il müdürleri de Vali Çiftçi'ye ziyaretinde eşlik ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER