© Baykuş Haber

Vali Ekiciden LGS birincisi öğrencilere çağrı: Kırklarelini tercih edin

VALİ BİROL EKİCİ, 2023 LGS SINAVINDA KIRKLARELİ'NDEN 500 TAM PUAN ALARAK TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ARASINDA YER ALAN 3 ÖĞRENCİ VE OKUL MÜDÜRLERİYLE VALİLİK MAKAMINDA BİR ARAYA GELDİ.

Vali Birol Ekici, Kırklareli'den 2023 LGS sınavında 500 tam puan alan 3 öğrenciyi valilik makamında ağırlayarak, onlara ve velilerine önemli bir çağrı yaptı. Vali Ekici, bu üstün başarıya imza atan öğrencilere ve diğer başarılı öğrencilere Kırklareli'de eğitimlerine devam etme çağrısında bulundu. Vali, LGS tercih döneminin başladığını ve öğrencilere bu süreçte dikkatli olmalarını, tercihlerini ailelerinin yanında devam etmeleri yönünde yapmalarını önerdi.

Vali Ekici, özellikle velilere çocuklarının bu başarılarını daha da artırmaları ve onların yanında olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, Kırklareli'nin eğitim kalitesine vurgu yaparak, ilin eğitim seviyesinin örnek bir il olduğunu belirtti. Bu nedenle başarılı öğrencilerin il dışına gitmek istemeleri durumunda bile Kırklareli'de eğitimlerine devam etmelerini tavsiye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER