© Baykuş Haber

Vali Erol: “Ordu, 19 ilçesiyle Karadeniz Bölgesinin önemli bir ili”

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARET

Ordu Valisi Muammer Erol, göreve başladığından beri ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Ünye ilçesini ziyaret eden Vali Erol'a, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel ve Orhan Gürel eşlik etti. Bu nazik ziyaret sırasında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Vali Erol'a çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tavlı, Vali Muammer Erol'a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi. Vali Erol ise Ünye'nin Karadeniz'in en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Karadeniz'in güzel bir ili olan Ordu'da göreve başlamak nasip oldu. Ordu ilimiz, 19 ilçesiyle birlikte Karadeniz Bölgesi'nin önemli illerinden biri. Ünye ilçemizde bu zamana kadar güzel çalışmalar hayata geçirilmiş. Bundan sonra da bu çalışmalar ve hizmetler artarak devam edecektir." şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Vali Erol'a ilçenin genel durumu hakkında bilgiler verdi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Erol'un ilçe ziyaretlerine devam etmesi, yerel yöneticilerle işbirliği içinde Ordu'nun gelişimine katkı sağlamaya yönelik bir adım olarak değerlendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER