© Baykuş Haber

Vali gençlerle halay çekti, bilardo ve masa tenisi oynadı

ERZURUM’DA 8'İNCİ GENÇLİK MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILAN VALİ OKAY MEMİŞ, GENÇLERLE HALAY ÇEKTİ, BİLARDO VE MASA TENİSİ OYNADI.

Erzurum'un Narman ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen 8. Gençlik Merkezi, resmi açılışı yapıldı. Açılış törenine katılan Erzurum Valisi Okay Memiş, gençlerle bir araya gelerek etkinliklere katıldı.

Yeni Gençlik Merkezi, bir dizi sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. İçerisinde spor salonu, müzik atölyesi, resim atölyesi, E-Sport alanı, kütüphane, özel odalar, el sanatları atölyesi ve akıl zeka oyunları atölyesi gibi farklı alanları bulunduran merkezde bilardo, masa tenisi, air hockey ve langırt gibi oyunlar da yer alacak. Ayrıca gençlere değerler eğitimi, piyano, ebru, ney, hat, bağlama ve gitar gibi kurslar sunulacak.

Vali Okay Memiş, Gençlik Merkezi'nin açılışında gençlerle bir araya gelerek onlarla halay çekti ve bilardo ile masa tenisi oynadı. Aynı zamanda merkezde yer alan gitar kursunu da ziyaret eden Memiş, öğrencilerle birlikte İbrahim Erkal'a ait "Sevme" şarkısını seslendirdi.

Vali Memiş, gençlerle sohbet ederek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesinin önemini vurguladı. Merkezin gençler için çok yönlü bir hizmet sunacağını belirtti ve ilçedeki ihtiyaca da önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Açılış törenine Narman Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Eser ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER