© Baykuş Haber

Vali Memiş: Jandarma bizim gurur abidemiz

ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ, 14 HAZİRAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ VESİLESİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

Erzurum Valisi Okay Memiş, Jandarma Teşkilatı'nın 14 Haziran'daki kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıldönümünü gururla kutladığını belirten Vali Memiş, teşkilatın vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşların huzur içinde yaşaması, asayişin sağlanması gibi önemli görevleri üstlendiğini ifade etti.

Vali Memiş, Jandarma Teşkilatının köklü bir tarihe sahip olduğunu ve yurt genelindeki her köşede yüksek bir şuurla görevini yerine getirdiğini vurguladı. Teşkilatın fedakarca görev yaptığını ve aziz millete yönelik tehditlere karşı her zaman görevinin başında olduğunu söyledi. Ayrıca, Jandarma Teşkilatının deneyim ve birikimini yenilikçi yöntemler ve modern teknolojiyle birleştirdiğini belirtti.

Vali Memiş, Jandarma Teşkilatının halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden 7/24 saat boyunca görev yaptığını ve terör örgütlerine karşı mücadelesini kahramanca sürdürdüğünü vurgulayarak teşkilatı kutladı ve şehitleri rahmetle anarak gazilere şükranlarını iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER