© Baykuş Haber

Vali Tavlı koruyucu aileler ile bir araya geldi

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI VE EŞİ AYŞE TAVLI KORUYUCU AİLELER VE KORUYUCU AİLELERİN HİMAYESİNDEKİ ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, koruyucu aileler ve koruyucu ailelerin himayesindeki çocuklarla bir araya geldi. Vali Orhan Tavlı ve eşi, etkinliğe katılan çocuklar ve koruyucu ailelerle yakından ilgilendi, çocukların mutluluğuna ortak oldular.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, koruyucu ailelere teşekkür ederek, "Çocuklarımız bizim için ne kadar kıymetliyse, onları bağrına basan koruyucu ailelerimiz de bizim için o kadar kıymetli ve değerlidir" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, gönül elçileri projesinin başlamasından bu yana koruyucu aile uygulamasında büyük bir ivme yakalandığını belirterek, 78 koruyucu ailenin yanında 93 çocuğun bulunduğunu ve yeni başvuruların da olduğunu açıkladı.

Kötekli Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, gençlik liderleri ve gönüllü gençler eşliğinde palyaço ve animasyon etkinlikleri, uçurtma uçurma, okçuluk gibi eğlenceli sportif aktivitelerle çocuklar keyifli zaman geçirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER