© Baykuş Haber

Vali Ünlüye Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ, KURUM, KURULUŞ VE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNİN "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETLERİNİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR.

Manisa Valisi Enver Ünlü, "Hayırlı olsun" ziyaretleri kapsamında bir dizi misafiri kabul etti. Bu ziyaretlerde Manisa'da faaliyet gösteren odaların temsilcileri, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve bölge müdürleri Vali Ünlü'yü ziyaret etti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Enver Ünlü'ye ilk olarak hayırlı olsun dileklerini ileterek birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Vali Ünlü, ziyaret sebebiyle teşekkür ederek başarılar diledi.

Ardından Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Vali Ünlü'yü ziyaret ederek ilçelerindeki çalışmaları ve faaliyetleri paylaştılar. Vali Ünlü, ilçe belediye başkanlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Meteoroloji 2.Bölge Müdürü Musa Deveci, DSİ 2.Bölge Müdürü Sadettin Ceylan, Bursa Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekir, Toprak Mahsuller Ofisi Manisa Şube Müdürü (TMO) Birol Güleç, DSİ Manisa Şube Müdürü Gazi Mutlu, Orman İşletme Müdürü Fatih Öztürk, Meteoroloji Müdürü Emrullah Bayraktar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Manisa İl Koordinatörü Uğur Uslu da Vali Enver Ünlü’yü ziyaret ettiler. Vali Ünlü, ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti ve kurumların çalışmalarında başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER