© Baykuş Haber

Van Büyükşehir Belediyesi 6 ayda 6 bin 78 bakım-onarım işi yaptı

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MAKİNE İKMAL YERLEŞKESİNDE BULUNAN 14 ATÖLYEDE KENDİ İŞ GÜCÜ İLE 2023 YILININ İLK ALTI AYINDA 6 BİN 78 TAMİR, BAKIM VE ONARIM İŞİ YAPTI.

Van Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde bulunan 14 atölyede, 2023 yılının ilk altı ayında 6 bin 78 tamir, bakım ve onarım işini kendi personeliyle gerçekleştirerek kamu kaynaklarının daha verimli kullanılmasını sağladı.

Van Büyükşehir Belediyesi, araçlarının bakım, onarım ve tamiri için kendi atölyelerini kullanarak kaynaklarını daha etkin bir şekilde yönetiyor. Bu çerçevede Makine İkmal Daire Başkanlığı, 2023 yılının ilk yarısında 14 farklı atölyesinde kendi personeliyle 6 bin 78 tamir, bakım ve onarım işini başarıyla tamamladı.

Edremit ilçesinde bulunan bu atölyelerde iş makineleri, oto elektrik, kaynak, egzoz ve makas, akü şarj, lastik, radyatör, kaporta, hortum pres, torna freze, marangoz gibi farklı alanlarda çalışmalar yapılarak belediyenin araçlarının bakımı ve onarımı gerçekleştiriliyor. Bu uygulama sayesinde yerel yönetim, kaynakları daha verimli bir şekilde kullanarak tasarruf sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER