© Baykuş Haber

Van Büyükşehir Belediyesinin alacağı 234 mevsimlik işçi kura ile belirlendi

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN FARKLI BİRİMLERDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ALINACAK OLAN 234 MEVSİMLİK İŞÇİNİN (5 AY 29 GÜN) KURASI NOTER HUZURUNDA ÇEKİLDİ.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından farklı birimlerde istihdam edilmek üzere alınacak olan 234 mevsimlik işçinin (5 ay 29 gün) kurası, noter huzurunda çekildi.

Personel alımlarında şeffaflık ve liyakat esaslarına büyük önem veren Van Büyükşehir Belediyesi, BELVAN Ulaşım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde mevsimlik (5 ay 29 gün) olarak çalıştırılacak olan 234 işçi için kura çekimi gerçekleştirdi. İşçi alımı için başvuruda bulunan bin 607 kişi arasından çekilen kura sonuçları, belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Toplamda 3 bin 114 kişi başvuru yapmış, başvuruları kabul edilen bin 607 kişi kura çekimine katıldı. 12 farklı kadro pozisyonuna talep edilen sayıdan daha az başvuru olduğu için bu pozisyonlarda noter kurasına gerek duyulmadı. Kura sonucunda isimleri çıkan adayların listesi, Van Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinin duyurular kısmında yayınlanacak.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin, kura çekiminin şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini ve her zaman olduğu gibi liyakat esaslarına büyük önem verdiklerini belirtti. Başvuru süreci ve kura çekimi, kameralar önünde ve noter huzurunda yapıldı. Çetin, işçi alımının hayırlı olmasını dileyerek, adaylara başarılar temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER