© Baykuş Haber

Van Masterlerde kan değişimi

2013 YILINDA KURULAN VE KURUCU BAŞKANLIĞINI ZEKİ YILMAZ'IN YAPTIĞI VAN MASTERLER DERNEĞİ’NİN YENİ BAŞKANI H. İBRAHİM KOÇ OLDU.

Van Masterler Derneği'nin 2013 yılında kuruluşundan bu yana başkanlığını yürüten Zeki Yılmaz'ın ardından yeni başkan H. İbrahim Koç oldu. Van Masterler Derneği, yoğun katılımın olduğu bir genel kurul gerçekleştirdi ve tek listeyle yapılan seçim sonucunda H. İbrahim Koç, Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Başkanlık görevine başlar başlamaz Koç, yönetim kurulu üyeleriyle bir istişare toplantısı düzenledi ve birlik ve beraberlik mesajları verdi. Toplantıya Başkan Yardımcısı Ergin Çiftçi ve diğer yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Koç, konuşmasında Van Masterler Derneği'nin Kurucu Başkanı Zeki Yılmaz ve eski yönetimine teşekkür ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, yeni yönetim olarak birlikte güzel projeler hazırlayacaklarını belirtti.

Yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu: Başkan Yardımcısı Ergin Çiftçi, Muhasip Barış Meriç, Sekreter Özcan Polater, Basın Sözcüsü Rıdvan Can. Asil üyeler arasında Enver Azbay, Alkan Ayhan, Can Polat, Lezgin Hametoğlu, Oktay Aksoy, Enver Çiftçi ve Oktay Ukay bulunuyor. Yedek üyeler ise Meriç Harman, Volkan Bilginoğlu ve Yunus Çiftçi olarak belirlendi. Denetim kurulu üyeliklerine Turgay Karatakin ve M. Emin Işık, divan kurulu üyeliklerine ise Eren Tübek, Bengin Çakay ve Emin Çallı seçildi. Van Masterler Derneği'nin yeni dönemi, yeni projeler ve hedeflerle dolu olacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER