© Baykuş Haber

Vanda ‘Hikmethane Kampı devam ediyor

VAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE YÜRÜTÜLEN ‘HİKMETHANE’ PROJESİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Hikmethane' projesi, büyük bir başarıyla devam ediyor. Bu projenin son ayağı olan 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik, Seyyid Fehim Arvasi Kız Öğrenci Yurdu'nda Van İl Müftülüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirildi. Özellikle ilahiyat fakültesi öğrencileri başta olmak üzere farklı bölümlerden gelen birçok öğrenci, beş günlük yoğun bir kamp programına katıldı.

Bu özel etkinlik sırasında öğrencilere deneyimli hocalar eşlik etti. Tefsir ve hadis derslerinin yanı sıra hatimler okunarak, isteyenlere hafızlık eğitimi verildi. Ayrıca Manevi Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen sohbet programlarıyla öğrencilere farklı konularda ilham verildi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrencilere Van'ın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etmeleri ve piknikler düzenleyerek keyifli anılar biriktirmeleri için gezi programları da organize etti.

Kampa katılan öğrenciler, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere tüm hocalara ve manevi danışmanlara teşekkür ederek, "Van'da bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere tüm hocalarımıza ve manevi danışmanlara çok teşekkür ederiz" dediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER