© Baykuş Haber

Vanda Spor Van yaz okulları başladı

VAN VALİLİĞİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İL GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN İŞBİRLİĞİYLE YÜRÜTÜLEN "SPOR VAN" YAZ OKULLARI PROJESİ DÜZENLEN TÖRENLE BAŞLADI.

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen "Spor Van" yaz okulları projesi, düzenlenen bir törenle başladı. Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve sporcuların çeşitli branşlarda gösterileriyle devam etti.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, törende yaptığı konuşmada, her çocuğun bir spor dalıyla ilgilenmesini hedeflediklerini vurguladı. Beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlere teşekkür eden Vali Balcı, çocukların spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla büyük bir çaba harcandığını ifade etti.

Ayrıca, yaklaşık 20 milyon lira değerinde spor malzemesinin çocuklarla buluşturulduğunu belirten Balcı, şu anda inşası devam eden yüzme havuzları, spor salonları ve okul bahçelerine yapılan voleybol ve basketbol sahalarından bahsetti. Ayrıca, 2023 Spor Van tesisleri projesinin de ilçelere spor altyapısını güçlendirecek tesisler kazandırılmasını hedeflediğini dile getirdi.

Vali Balcı, sporculara çeşitli ödüller vererek konuşmasını tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER