© Baykuş Haber

Vandaki Büyük Rus Pazarında korkutan yangın

VAN'DA BULUNAN BÜYÜK RUS PAZARI'NDA ÇIKAN YANGIN, KORKULU ANLAR YAŞATTI.

Van'ın Büyük Rus Pazarı'nda yaşanan yangın, esnaf ve çevredeki insanlar arasında büyük bir paniğe neden oldu. Olay, akşam saatlerinde Murat Koç'a ait hediyelik eşya dükkanında meydana geldi ve yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangın, hızla büyümeye başladı ve diğer dükkanlara sıçramadan önce itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve yangının diğer iş yerlerine sıçramasını önledi. Ancak Murat Koç'a ait hediyelik eşya dükkanda maddi hasar meydana geldi. Bu olay, Rus Pazarı esnafı arasında büyük bir endişe ve korku yarattı.

Yangını ilk fark eden esnaflardan Kerem Alan, olayın nasıl başladığını şu şekilde anlattı: "Akşam olduğunda diğer esnaflar dükkanlarını kapatıp gitmeye başladı. Ben dükkanımda tek başıma kaldım. Birden sesler duymaya başladım. Seslerin nereden geldiğini anlamak için dışarı çıktım ve dükkanın yanmaya başladığını gördüm. Hemen çevredeki insanları çağırdım ve hep birlikte yangına müdahale ettik. İtfaiye ekipleri de hızlı bir şekilde geldi ve yangını büyümeden kontrol altına aldılar."

Olayın nedeniyle ilgili soruşturma başlatılırken, yangın anı, esnaf ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek yangının büyümeden söndürülmesiyle sonuçlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER