© Baykuş Haber

Vanlı öğrenciler ‘Okul Sporları Triatlon Türkiye Şampiyonasına damga vurdu

VAN SELAHADDİN EYYÜBİ BIST ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, “OKUL SPORLARI TRİATLON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI”NDA, 1 BİRİNCİLİK VE 2 İKİNCİLİK ALARAK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI.

Van Selahaddin Eyyübi BIST Anadolu Lisesi öğrencileri, "Okul Sporları Triatlon Türkiye Şampiyonası"nda büyük bir başarı elde ederek 1 şampiyonluk ve 2 ikincilik kazandılar.

Ordu'da düzenlenen "2023 Ordu Triatlon Türkiye Kupası" ve "Okul Sporları Triatlon Türkiye Şampiyonası" yarışlarına katılan Van Selahaddin Eyyübi BIST Anadolu Lisesi öğrencileri, üç gün boyunca ter dökerek büyük bir performans sergiledi. Öğrenciler, "Genç Erkekler B" kategorisinde Türkiye birincisi, "Genç Kadınlar B" kategorisinde Türkiye ikincisi ve "Genç Erkekler A" kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Van'a üç kupa ile döndüler.

Selahaddin Eyyübi BIST Anadolu Lisesi Müdürü Umut Bilici, triatlon branşını okullarında başlatmanın gururunu yaşadıklarını ve bu spor dalını desteklemek için maddi anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti. Ayrıca, öğrencilerin başarılarının devam edeceğine inandığını dile getirdi.

Triatlon Antrenörü Muzaffer Koç, bu spor dalında Türkiye şampiyonu olmanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Haktan Demirbaş ise geçen yıl elde ettikleri Türkiye derecelerini hatırlatarak, bu yıl daha zorlu ve çekişmeli yarışlarda başarı elde eden öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti.

Öğrenciler ise kazandıkları üç kupa ile gurur duyduklarını ve kendilerine destek olan yetkililere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER