© Baykuş Haber

VEDAŞ, Malazgirtin elektrik trafolarını yeniliyor

VEDAŞ, TÜKETİCİLERİNE SUNDUĞU HİZMETİN KALİTESİNİ ARTIRMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ YATIRIM ÇALIŞMALARINI MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNDE SÜRDÜRÜYOR.

Muş'un Malazgirt ilçesinde hizmet kalitesini artırmak amacıyla yatırım çalışmalarını sürdüren VEDAŞ, önemli bir adım daha attı. VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Danışmentgazi Mahallesi'nde bulunan Sırgül ana elektrik şebekesindeki 3 adet trafo yenisiyle değiştirildi.

Ekipler, şebeke unsurlarını titizlikle kontrol ederek, gerekli bölgelerde iyileştirme faaliyetlerine devam ediyorlar. Bu süreçte, can ve mal güvenliğini korumak amacıyla Şekerbulak, Danişmentgazi, Murat, Altuntaş, Saftekingazi ve Alişan mahallelerinde planlı elektrik kesintileri de gerçekleştirildi.

Yürütülen bu çalışma çerçevesinde, ekonomik ömrünü tamamlamış olan şebeke unsurları yenileriyle değiştiriliyor ve mevcut şebeke unsurları detaylı bir şekilde denetleniyor. Bu adımlarla VEDAŞ, bölgedeki elektrik hizmetinin güvenilirliğini ve kalitesini artırmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER