© Baykuş Haber

Vestel personelinden 2 gün üst üste 2 derece

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARINDAN BİRİ OLAN VESTEL ÇALIŞANI VE BİSİKLET SPORCUSU NASUH YILMAZDAĞ 2 GÜN ÜST ÜSTE KATILDIĞI İKİ ÖNEMLİ YARIŞTA BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK ALARAK DİKKAT ÇEKTİ.

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Vestel'in çalışanı ve bir bisiklet sporcusu olan Nasuh Yılmazdağ, son iki gün içinde katıldığı iki önemli yarışta gösterdiği performansla dikkat çekti. İş hayatıyla bisiklet sporunu başarıyla dengeleyen Yılmazdağ, birincilik ve üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Nasuh Yılmazdağ, önceki gün İstanbul Corporates Games'de dağ bisikleti erkekler kategorisinde 20 kilometrelik 222 metrelik tırmanışı başarıyla tamamlayarak yarışı sadece 36 dakikada bitirdi ve genel klasmanda birinci olarak büyük bir başarı elde etti. İstanbul Corporates Games'in ardından ertesi gün, yani 4 Haziran'da İzmir'de gerçekleştirilen Uci Mtb Cup yarışına katılan Yılmazdağ, bu yarışta da 4.8 kilometrelik parkurda 3 tur atarak toplamda 571 metrelik bir tırmanışı başarıyla tamamladı ve üçüncülük elde etti.

Yılmazdağ, bu başarılarıyla ilgili olarak, "İş hayatımızdaki gibi güçlü, bireysel dayanıklılığın ön planda olduğu, pes etmeden savaşmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yüksek disiplin ve cesaret gerektiren yüzde 20 eğimli tırmanışlar ve inişlerin olduğu zorlu arazi şartlarında yarışmak, iş hayatının zorluklarını daha sabırlı, anlayışlı ve yapıcı bir şekilde aşmama yardımcı oluyor. Vestel sponsorluğunda dağ bisikleti ve yol bisikleti branşlarında ulusal ve uluslararası yarışlarda Türkiye'yi ve Vestel'i temsil etmeyi hedefliyorum." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER