© Baykuş Haber

Voleybolda finalin adı Aşkale

ANALİG MÜSABAKALARININ DÜZENLENDİĞİ VE 12 İLİN KATILDIĞI RİZE'DE AŞKALE GENÇLİK SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VOLEYBOL TAKIMI TURNUVA BOYUNCA MÜCADELE ETTİĞİ GRUPTA FİNAL OYNAMAYA HAK KAZANDI

Rize'de düzenlenen Analig Voleybol turnuvasında, finalde Aşkale takımı şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada 12 ilin katıldığı mücadelede, Aşkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Voleybol takımı, grup aşamasını başarıyla geçerek finale yükseldi. Finalde Kastamonu Spor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Antrenör Mehmet Kırık, başarılarını şu sözlerle değerlendirdi: "Analig müsabakalarında önemli bir başarı elde ettik ve finalde Kastamonu Spor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek çeyrek finallerinde şampiyon olduk. Şimdi hedefimiz, Ardahan'da yapılacak olan yarı final müsabakaları. Bu başarı tesadüf değil; yoğun çalışma ve azimle bugünlere geldik. İnşallah Ardahan'da yapılacak olan yarı final müsabakalarında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek finallere katılmayı başarmak istiyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, Gençlik Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Sinan Boyacı'ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca teknik heyetteki arkadaşlarımız Dilara Deliktaş ile Çiğdem Acar'a ve sporcularıma da ayrıca teşekkür ediyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER