© Baykuş Haber

Volkan Demirel: Altay, Fenerbahçe için bir değerdi

İSTANBUL,(DHA) - Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ”Altay, Fenerbahçe için bir değerdi. Altay, Manchester’a gittiği için sevinçliyim fakat Fenerbahçe’den gittiği için üzgünüm. İngiltere futbolu onu yukarı seviyeye çekecektir” dedi.

Bursa'nın Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Depremler sonrası zor bir dönem geçirdiklerini söyleyen Demirel, hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi ve depremzedelere yardım etmeye çalıştıklarını ifade etti. Hatayspor'daki motivasyonunun, Hataylılara umut olmak olduğunu belirten Demirel, yaptıkları yardımlarla depremzedelere destek olmaya çalıştıklarını ve Hatay halkını mutlu etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Hatayspor'un transferleri hakkında konuşan Demirel, Bertuğ'un ayrılmasının üzücü olduğunu ancak kendisini destekleyen bir oyuncuyla anlaştıklarını belirtti. Ayrıca, Altay Bayındır'ın Fenerbahçe'den ayrılmasının üzücü olduğunu dile getirerek İngiltere futbolunun onu daha da geliştireceğine inandığını ifade etti.

Futbolculuk kariyerinin teknik adamlığına nasıl etki ettiği sorulduğunda, 18 yıl boyunca futbolcu olarak edindiği deneyimin hala hafızasında olduğunu ve notlar aldığını söyledi. Ayrıca, yurt dışında başarılı olmayı en büyük hedefi olarak belirlediğini ve bunu başarabileceğine inandığını dile getirdi.

Demirel, Fenerbahçe'nin bu sezonki şampiyonluk şansı hakkında da konuştu. Şampiyonluktan ziyade doğru planlamayı yapan ve hak eden takımın şampiyon olacağını ifade etti.

Son olarak, Galatasaray'ın Muslera ile ilgili durumunu değerlendirdi ve Muslera'nın Galatasaray'da jübile yapması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Okan Buruk'un Galatasaray'ı şampiyon yapmasını başarılı bir liderlik olarak değerlendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER