© Baykuş Haber

Wilma Ellesin saçına, Bonita Hair Clinic imzası

İSTANBUL’DA HİZMET VEREN BONİTA HAİR CLİNİC, SAÇ BAKIMINA BÜYÜK ÖNEM VEREN ÜNLÜ İSİMLERİN VAZGEÇİLMEZİ HALİNE GELDİ. İŞLETMENİN SAHİBİ VEDAT AKTEPE, KLİNİĞİ TERCİH EDENLERİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ BELÇİKA’DAN GELEN SAĞLIK TURİSTLERİNİN OLUŞTURDUĞUNU BELİRTEREK, WİLMA ELLES’İN DE MARKAYI TERCİH ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

İstanbul merkezli Bonita Hair Clinic, saç bakımına büyük önem veren birçok ünlü ismin tercihi haline geldi. Kliniğin sahibi Vedat Aktepe, Belçika'dan gelen sağlık turistlerinin büyük bir bölümünün kliniği tercih ettiğini ve Wilma Elles gibi ünlü isimlerin de Bonita Hair Clinic'i tercih ettiğini belirtti.

Saç ekimi ve saç sağlığı konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunan Bonita Hair Clinic, Sarıyer'de faaliyet gösteriyor. Vedat Aktepe, kliniğin ünlü iş, sanat, ve cemiyet dünyasından birçok ismi ağırladığını ve bu isimler arasında Wilma Elles'in de bulunduğunu açıkladı. Aktepe, "Saç bakımı ve saç ekimi alanında çok sayıda ünlü isim uygulamalarımızı tercih ediyor. Wilma Elles de bu isimlerden biri ve kendisine saç bakımı uyguluyoruz." dedi.

Aktepe ayrıca, Bonita Hair Clinic'in Belçika'da da bir ofisinin bulunduğunu ve bu ofis

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER